Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datasäkerhet

"Kvinnor och andra lyxprodukter som man vill köpa"

Så säger han

Mannen i slips som pratar om datasäkerhet
Han som berättar om varför det är så viktigt
att vi får behålla vår integritet på nätet

Så säger han

Att jag är en lyxprodukt

Och inte så många
Där
Verkar tycka att det är konstigt


Att han faktiskt säger så




Fri vers av Saring
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-06 21:19



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
De smygande förvanskningarna är de farligaste...
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring