Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina utslitna skor

Utslitna ord
Som ett par utslitna skor
Jag har använt dem så till den gräns
att till och med jag själv tycker att dem skaver.
Nertrampade och trasiga.
Håliga.
Jag har använt ut dem, töjt ut dem, släpat mig fram i dem.
dansat ensam i dem.
Förbrukat dem
som gamla skor som gått ett varv runt jorden utan mål.
Har mina ord gått varv efter varv runt dig,
utan att nå in.
Så många varv att till och med jag
tycker att dem är förstörda nu
Trasiga och obrukbara
Precis som ett par utslitna skor,
som en gång höll mig stadig
men som numera bara smärtar att använda
Precis så känns mina ord
när jag pratar med dig

Så jag har inget mer att säga nu
till dig
Jag har inte råd
att slösa fler ord
Det är dyrt med bra skor































Fuck you!




Fri vers av C"
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-07 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"