Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om alla de vilda djuren helt plötsligt bara fick stämband

med evelotionen och kunde börja prata med oss människor
Kommunicera
Undrar vad de då bara skulle tycka om oss
Säga om oss
Och vad de då bara skulle känna
Undrar om det första de skulle göra är att de alla bara mobbaliserade sig emot oss
för att emot oss människor börja slåss
Och det för att vi har tagit friheten ifrån så många av dem
under årtionden
Århundranden
Tagit över deras rätt att få vara ett vilt djur, i sin egen vilda miljö och natur
Trängt undan dom
Bara låtit låsa in många av de i en trång liten bur...

Ken Cassel
7/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-08 13:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet Ken
2012-02-09

    ej medlem längre
Härligt, riktigt bra. Ja, vad skulle djuren tycka...
Brusa högre lilla å...
En knäpp på näsan för oss människor.
2012-02-08

    ej medlem längre
Du har ett hjärta av guld Ken!!!!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel