Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite smörig! Men okej...


Håll om mig!

Håll om mig hårt älskling
Och lova mig nu att du aldrig släpper taget om mig, så att jag bara faller i marken och gör illa mig riktigt hårt
så att jag bara faller ut i gråt
Så håll om mig hårt nu, min älskade vän
Håll om mig så hårt att jag nu inte bara snubblar och faller
utanför relingen på båten
Så att jag inte bara dras ner där mitt i strömmen
Dras ner där mitt i strömmen helt olycklig och salig och så långt borta ifrån dig

Ja, jag lovar
Så jag håller om dig riktigt hårt här och nu, min älskling
Här framme i fören...

Håll om mig!!!

Ken Cassel
8/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-08 17:10



Bookmark and Share


  Tini Tut
Fint tycker jag.
2012-02-08

  Anders Nordlander VIP
fin Ken!!!
2012-02-08

  Kungsfågeln
Vackert, varmt, kärlek och tillit. Underbar text, underbar!
2012-02-08

  anita VIP
Helt underbar dikt.(kram)
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel