Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om man föds med grå päls en torsdag i april

 


morrhår nej inga klor
märklig päls må jag säga
avundas era pälsar
de glänser så fint i vinterljuset
och jag föddes inte vacker
då i april
 
inte ska man göra jämförelser
mellan sju underverk och en vanlig dag
mellan askungen och hennes gamla sko
kanske hade livet blivit
lättare om jag fötts med skägg
istället för att vara en katt
bland hermeliner




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-10 22:01



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
'Ack om jag bara inte varit jag' Men man får göra det bästa av det. Din text är ett anslag åt rätt håll.
2012-02-12

  Tini Tut
Underbart.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP