Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

En ängel

En ängel som jag träffade ute i öknen
Höll i mitt hjärta
Kramade ur svarta droppar
Som landade på det vita pappret och 
Blev ord, blev meningar och fick liv.

En ängel som jag aldrig hade träffat
Såg mitt innersta, vad som fattades
Saknar en vision av uppenbarelse
Som ingen längre skriver om

Mina drömmar var som sandkorn i öknen
Värda att trampa på för att ta sig framåt!
Ingen sandstorm hade stoppat människan
Att gå på månen, eller på botten av ett hav

Man behöver inte rama in känslor
För att veta att de är viktiga för oss




Fri vers (Fri form) av snej
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-10 22:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hela dikten är fin, slutet busenkelt och djupt, de två raderna är redan i sig en hel dikt... bravo!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej