Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Tystnad

är ett viktigt ord
säg det inte!




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 00:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA lyssna till tystnadens ord!
2012-02-17

    ej medlem längre
Underbar text om tystnadens innehållsrika laddning

Bokmärks
2012-02-11

    OrvarOscar
Inget är så verkligt som ingenting!
2012-02-11

  LassO
sschhhh
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid