Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antagligen kroniskt "mello" skadad lägg in mig på sjukhus igen svt innan det blir en epidemi av skiten


till kosmos med di leva

faktiskt
jag hatälskar långt tyg runt
bröstkorg mage ben det

syns för mycket visar för lite

men du jag tror inte att
blommorna bryr sig ett jävla jota om huruvida
vi lever eller inte

(för man får ju inte säga dör)

och inget ljus i världen skulle kunna
lysa upp misären döda
vinklar
är allt någon någonsin kommer att se




Fri vers av infantsgame
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 22:03



Bookmark and Share


    tehdog
Sparar den här ja
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame