Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö laglös stad


Rosengård och vete fan vad

Och att alla sen är rädda för varann i denna stad

är inget nytt

För numera så har Malmöborna beväpnat sig upp till tänderna

och är redo för den lilla minsta dispyt

Men att behöva gå omkring med en Ak-47 Kalasnikov i händerna när man ska gå och handla

är inget gott omen

Kan aldrig vara riktigt bra

Inte om det helt plötsligt bara slår över och man blir lite pytt

Och då det står om en i tidningarna dagen efter med bild och allt

som den senaste skytt

till någon dödsskjutning på öppen gata

Vardagsmat

Malmö laglös stad...

Ken Cassel
11/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 23:42



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Skulle inte hålla med om att Malmöborna är rädda för varandra, tvärtom så finns dom där för varandra, är stolta över sin stad och går samman i olika manifestationer mot våldet. Sen är det synd att Rosengård också är den stadsdel som ofta pekas ut men det handlar oftast om andra stadsdelar.
Malmö är en underbar och vacker stad. Om politiker hade velat kunde dom ta krafttag mot vapnen och få stopp på all illegal införsel via Danmark från europa. Bara det hade löst en del.
2012-02-12

  aol
rädsla är farlig när den sprider sej
2012-02-12

    ej medlem längre
Bara att vänja sig, verkar det som.
Själv har jag vant mig för länge sedan.
Inte heller ett gott tecken. :P
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel