Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

272. Det levande ordet




Evige Fader se hit ner till oss
Strö ut ditt skaparord
och nyskapa vår jord

Strö ut ditt kärleksord
i morgonbrisen
Låt det susa i björk och lind
Låt det glittra på havets vågor
Låt det väcka slumrarens själ och sinne
Låt det levande ordet bära
in i den nya dagen

Ensam i kvällsdiset lyssnar jag
till en viskning från djupare brunnar
Det levande ordet bär
in i den eviga dagen




Fri vers av Maria T
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-12 18:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet en bön att ta till sig
det levande ordet finns alltid med
2012-02-14

  walborg
Underbart fulla känns Dina ord Maria! Tack!
2012-02-12

    Annika J
Som vanligt skriver du så vackert, men dikten är inte bara yta, din bön har ett djupt innehåll.
2012-02-12

    sajo
Dessa ord tar jag till mig och läser om och om igen och jag riktigt känner hur kraften kommer åter då jag sitter här med världens dunderförkylning med hög feber. Men orden att läsa gör mig gott.

Bokmärker
2012-02-12

  Anna*
Riktigt gott att läsa denna bön om en större arvslott. Applåderar
2012-02-12

  Bibbi VIP
"Ensam i kvällsdiset lyssnar jag
till en viskning från djupare brunnar
Det levande ordet bär
in i den eviga dagen"

Exakt där befinner jag mig just nu.

Tack för Dina så gudaledda ord!
2012-02-12

    ej medlem längre
Fint!
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T