Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mer romantisk skildring av Februari.


Bultande ord

Bultande ord

Skrev en rad för att berätta för dig
Att du är underbar, vill du träffa mig?
Bultande ord vill jag för dig förklara
All den bultande känsla du vill besvara?
Röd rädsla vi är ensamma inatt
Håll mig, vi är ensamma min skatt
Ingen ska röra, när ingen hör
I mörkret när natten sakta dör




Bunden vers (Rim) av snej
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej