Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller hålet under mina revben.

Du fyller upp hålet under revbenen. Klistrar och tejpar mej hel när du kysser min hals. Musiken fångar ditt öra och smilegropen i din högra kind kommer fram. Benen åt varsit håll. Dina bruna hy omedvetandes om hur vacker du är. Tystnad till musiken blickar mellan oss där ord inte säger ett skit. Bara vi i varsin säng med flera meters avstånd. När avståndet värmer mej som en sommarvind i mitt hår. Stannar hjärtat och i kikaren skiner framtiden ljusare. I dessa stunder spelar inget någon roll mer än oss. Jag älskar att älska dej.

M<3




Fri vers av Heavenisaplacenearby
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-14 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart sensuellt!!!

RESPEKT
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby