Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbelseenden vs att se rätt

 

jag har ofta

dubbla seenden

eller fler

 

som i forntid,

framtid,

precis just nu

och alldeles nyss

 

du förstår,

min tid

kan stå still

och röra sig

fram och tillbaka

 

rubbas

medan jag sover

 

och vi har minnen

som snöar över oss

alla

 

och livet är cykler

 

att gå rakt fram

är svårare

än att lägga sig

 

eller inte

 

vi väljer vår framtid

och inte

 

fler du än ett

kan rymmas i oss

och alltid stanna

 

jag älskar att blunda

samtidigt som jag förstår

att jag måste lära mig

att se bättre

 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-01-24 01:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var väl tur att du inte plockade bort den här :)
2006-01-25

  Åsa Melander
Lätt, luftigt, djupt och komplicerat på en gång.
Fäster mig alldeles extra vid : "och vi har minnen som snöar över oss alla"..
2006-01-24

    koncis
Vacker sammanflätning av janus!
2006-01-24

  Peter Stjerngrim VIP
Fy vad bra! Härligt enkelt flöde - svårt att inte bli berörd
Kanske just därför att det känns som om det råder en harmoni mellan innehåll och innebörd ...
2006-01-24

  candela
"fler du än ett kan rymmas i oss"

du skriver sanning på ett otroligt sätt.
äskar din dikt, hur det inte sitter ihop
och hur du berättar den. Försöker
förklara. Cycklar, minnen som snö..
det sista stycket var allra, allra bäst..
2006-01-24

    ej medlem längre
det blir som det är sett :)

nja kanske inte men i do like denna dikt, very very mycket, thank du :)
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons