Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre gud!


Men vart kom hon ifrån

Ja, den där kvinnan som står därborta, och som bara måste vara sänd ifrån Gud

För titta bara hur hon ser ut

Som en vacker liten ängel i sin skimrande vita skrud

En skrud med vingar

En vacker liten brud

Men det spelar ingen roll

För vet hon inte om att på den här sidan av stan, så är det strickt flygförbud

Bäst att jag bara går fram och säger det till henne

Slut!

Ken Cassel
14/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 19:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
osannoligt att hon lyssnade på det utan tog hon dig med på en flygtur...
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel