Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
but sedation changes to panic and nausea


you can't make me human (just like you)

dåså ta tag i det nu då nästan
ett år senare

utredning säger dom det
är bra för dig
(för oss)
tvångsmata mig med piller som smälter i


luften mina lungor fylls med blod från

underliv under
livet
tvåtusentolv strypta andetag

flämtande bedjande när lobotomi känns
som ett rimligt alternativ till den
patetiskt
sönderstressade
samhällssituationen ni väljer att kalla liv

att leva att
öppna ögonen att inte se någonting

säg mig herr m är
rymden stor nog att ifrågasätta än? ljuset
från döda stjärnor reflekteras i deras tankar när
dom ligger orörliga under marken

six feet under down
down down
infekterad jordskopra i huden jag öppnade under
duschvattnet rent orent

eller kanske bara genomskinligt




Fri vers av infantsgame
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-17 19:31



Bookmark and Share


  Linn G
"flämtande bedjande när lobotomi känns
som ett rimligt alternativ till den
patetiskt
sönderstressade
samhällssituationen ni väljer att kalla liv"
Sant - Riktigt bra skrivet!
2012-08-03

    Fjärilsflickan
Martin Nygren, vadå skärpa sig?
2012-02-19

    tehdog
vidrigt. du får ta o skärpa dig hurru
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame