Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofelfri

När jag var liten
Såg du aldrig min storhet
Nu när jag är stor
Vill du inte se
Att jag är liten

Du kan inte mäta mig med en linjal
För jag är inte rak
Jag är brokig 

Du kan inte försöka se mig
Genom en spegel





Fri vers av C"
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"