Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste inse ett slut

Klockor som tickar baklänges
Trappsteg som går uppåt i oändlighet men bara leder neråt
Kommer ingen vart
Med det här

En maska har gått  
Det slits
Det räcker att en tråd lossnar
så viras allting upp
Månader av garn på mitt golv 

Det som är snett kan aldrig bli rakt
Man kan klippa och klippa men tillslut
har man inget papper kvar 

I inget
Finns inget rätt 
Att rätta till








Fri vers av C"
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-17 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"