Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biljettnummer 255

"Visst är världen liten?"

Av flera 100 platser
på den enda platsen
där jag önskat att du skulle vara
har du numret bredvid
mitt egna

Och mörkret faller i salongen
hög puls,
och en impuls
låter min arm nudda vid din

Och det behövs inte mer

Världen är inte liten,
bara vår stad
vår relation

Men ibland växer vi
när mörkret omkring
krymper verkligheten




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-18 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta