Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolibrihjärta

Larmet går
jag är Marikas sår

Det värsta av allt
var att jag vaknade på morgonen
och trodde att allt var över
(jag ville tro)

var vit svan igen
för att långsamt förvandlas
under dagen

kvar under ögonlocken
fanns resterna av skuggorna
och jag kunde förnimma
deras yviga konturer och hetsiga prat

jag speglade mig tills jag inte visste vem jag var

kolibrihjärtat förtsatte att slå











Fri vers av desert star
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 23:58



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
En skör och smärtsamt vacker text..
2012-02-19

  cilax VIP
bra
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star