Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hav

När jag först träffade dig så viste jag inte att du inte kunde simma.
För du höll dig alltid på grunt vatten.
Men så fort vi kom till djupet du och jag
så ställde du dig på mina axlar.
Och jag
håller på att drunkna under din tyngd.
Jag orkar inte trampa vatten längre.
Jag kan inte bära oss båda
Så jag måste
lämna dig

Förlåt älskling






Fri vers av C"
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-19 12:49



Bookmark and Share


  Magica VIP
Smärtsamt och gripande skrivet.
2012-02-19

  Militsa
Starkt av dig.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

C
C"