Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa kines


är egentligen en grek

En stor profet

Nostradamus

Han som nu har förutspått att kineserna ska ta över en dag

En vacker eller regnig dag

Ha världsherravälde

Men så är dom några stycken också

Vart fjärde till femte människa är en kines

Och inte lär det bli färre av dom med tiden

Så det är en kines som man ska vara när det väl smäller...

Ken Cassel
20/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-20 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ,man kanske skulle emigrera dit men luften är hemsk.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel