Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska inte...

Jag ska inte jobba tills jag blir sjuttiofem
Då har jag stängt butiken och gått hem
Andra stänger ögon och öran och inte hör
När andra faller ihop på jobbet och plötsligt dör

Jag tänker fan inte heller jobba tills jag blir sjuttiofem
Det har Fredrik Reinfeldt bestämmt
Välfärden drivs av människors blod
Att (V)i inte tidigare detta förstod?!

Jag tänkte jobba tills jag blev sjuttiofem
Men då höjde dom till nittiofem
Alla är döda i min familj utom jag
Men jag ska ändå jobba tills sista andetag




Bunden vers (Rim) av snej
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 00:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
har man hälsan, så.... min far slutade jobba någon vecka före sin åttioårsdag, han var företagare. Det var hans val, att leva så. Vilket inte hindrar att jag höjer på ögonbrynen och med ögon runda av förvåning tar del av era berättelser om en viss hr Reinfeldt... Vad har han tänkt göra av dem som redan gått i pension? Ska de ut i arbetslivet igen?
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej