Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte

Det var inte mina bästa sidor som gjorde mig till människa
Utan mina misstag!
Det var mina fel, mitt
Operfekta utseende som gjorde
Mig till männsklig

Annars vore jag en skyltdocka
Vem fan vill vara det?

Det var mitt sätt att prata som gjorde mig
Männsklig
Inte mitt begär över andra människor
Kunde vi inte förstå våra
Begränsningar som människor
Var vi inte längre
Männskliga




Fri vers av snej
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-21 00:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en verkligt verkligt fin text!
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej