Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en trasig dröm


så finns det inga glad leénden eller skeénden

Bara ett mörker som omsluter en

Förföljer en

En massa skuggspel

Låter heller ingen riktig vän få komma in i den

Blir även brutalt jagad av polisen

Och det utan någon orsak

Kan inte ens gömma sig någonstans

Inte ens under sängen

Håller en även vaken hela natten lång i den så djupa mardrömmen

tills man helt skärrad vaknar upp helt anfådd

på morgonen

Och sen när kvällen återkommer, så börjar den så sorgliga historien om igen...

En trasig dröm!

Ken Cassel
21/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-21 19:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det vara ibland
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel