Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tempus


igår
slog knut på tungan
av bekräftelsehunger

avtog i speglingens
jakt efter oräkneliga
lyten

idag
har synen gått förlorad?
som om du förväntat dig
en människa under höljet




Övriga genrer av raphaela
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-01-24 21:04



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Första och sista strofen är helt klart bäst. Lite Södergran över det hela; med tanke på vad som hittades och besvikelsen över det hela.
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela