Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det någonting som jag borde veta


Någonting som du undanhåller mig

För är det så, så kommer det inte att kännas helt Okej!

Inte nu när vi är tillsammans

Tycker inte om att folk pratar bakom min rygg för det får mig

att känna mig lite otrygg

Och varför då?


Jo, jag har nog hört hur de viska sinsemellan om mig

Är jag så annorlunda

Och varför ska de prata om mig för

Har de inget roligare för sig?


Är det någonting som jag bara borde veta?

Ut med språket i sådana fall

Tycker inte om när du kommer med osanningar

Och du ska bara veta att jag hatar sådant, eftersom det inte passar sig

oss sinsemellan

Älskar ju dig!!!

Ken Cassel
22/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-22 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel