Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du ser glad ut idag då


Kul

Och kan du inte bara smitta av dig till mig

För jag vill också må sådär

Så dela med dig lite nu av ditt så underbara leende

Ditt så vackra skratt

För vad är det för roligt som har hänt

Ja, jag vill veta allting

Så tala om det för mig nu, min vän

Tuta och kör

Dela med dig av ditt så goda humör

För om du gör det så kan jag lova dig att jag bara är din inatt

då du får göra vad du vill med mig

min söta lilla katt

Gör min dag

Gör min natt

Om du skrattar så där vackert en gång till kommer jag att bli alldeles till mig

och bara få fnatt

Ja, bara så att du vet!

Vad du ser glad ut idag då
Jag vill också må sådär
Så dela med dig lite, så är du snäll....

Ken Cassel
23/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-23 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel