Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad du behöver

om ditt hjärta blöder
En varm och vänskaplig kram
En varm och vänskaplig kram ifrån en riktigt god vän som förhoppningsvis
ska räcka hel dan

Jag vet vad du behöver om du nu råkar att bo norr om stan
Jo, flytta till söder
För det är här på södra sidan stan som alla människors hjärtan
bara glöder
Och här är vi alla som systrar och bröder

Jag vet vad du behöver om du sörjer
Lite lugn och ro
Få lite tid att tänka över saker och ting
Få lite distans till allting
Ända tills det öppna såret inte längre blöder
Och då du går vidare med ditt liv

Jag vet vad du behöver om du har en kraftig huvudvärk
En huvudvärkstablett...

Ken Cassel
23/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel