Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bob Dylan inspirerad. Iallafal, ibland säger små löjliga kärlekstexter allt det där man verkligen känner. Inte alltid de stora och djupa texterna som når ända in. Ibland räcker några simpla ord.


När vågorna kraschar

När vågorna kraschar över mig, står jag i sanden och önskar du tar min hand. Du är underbar, så orden räcker inte till. Du får mig att gråta och skratta. Vad du än gör, försvinn aldrig.

I drömmen ser jag vackra blommor som hänger ner från himlen till marken, och där står du med ditt hår hängande över axlarna.

Jag går runt i natten, kan inte sova. Tänker på dig, och brinner upp. Om det e såhär det känns. Bara ge mig mer och mer.




Fri vers av April skies
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-23 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies