Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universiell mening

Vi vet så mycket som vi aldrig berättar för någon

Ändå vet någon hur vi känner oss




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-25 23:45



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Jag tänker på det varje dag
2012-03-16

  M.A.J.R
Väldigt bra skrivet applåd
det kan inte bli bättre än såhär!
2012-03-11

  Dandelion
Vackert skrivet, igen...
sagt de förut...
Kram på dej,
G.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid