Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra liv

Våra liv är som motorvägen.
Alla har vi varsin fil.
Vissa bilar blir omkörda av andra bilar.
Andra får motorstopp, eller krockar.
En del får soppatorsk!

Vissa bilar stannar.
Men vägen fortsätter ändå
långt förbi horisonten.
Våra bilar har inga mål.
Vägen finns där och fortsätter
Ändå även om inga bilar kör
På den.




Övriga genrer (Aforism) av snej
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej