Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Chris för vi är mer som syskon än som vänner. Bråkar, kramas och stödjer varandra helt utan några hinder.


Syster (?) ^_^

Börjar stilla på morgonen
Och fortsätter som en storm
Över hela min dag
Vad som krusar på ytan
Växer som ett lyckligt leende
Bara för att grubbla mitt sinne
Du får vara min syster om du vill
För du är redan så mycket för mig
Mitt berg under mina fötter
Vinden som ger mig luft när jag tvekar
Och ängeln som botar min sorger
Jag håller om dig syster
När du gråter och förtvivlar
Jag står bakom dig i varje val du gör
Som din eviga medvind finns jag
Jag pysslar med dina blessyrer
När du berättar om din smärta
Du får vara min syster om du vill
En annan har absolut inte något emot dig




Fri vers av Bravorion
Läst 738 gånger
Publicerad 2006-01-25 09:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefint skrivet!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion