Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig Från Mig


Solnedgångsförälskad I

Vi satt i solnedgången hand i hand
Du smekte mina fingrar och log ömt
Berget som bar oss var varm av solen
Lika varmt som ditt blod i mina ådror

Du lyfte din hand från min en sekund
Rädd för att du skulle gå höll jag andan
Du lutar dig fram och kysser mig på kinden
Jag håller fortfarande andan

Du sätter dig igen med ett leende sött
Förnöjt och omedvetet suckar jag
Vi tittar på varandra och läser tankar
Solen tjuvkikar bakom horisonten

Kastar oss i varandras armar med skratt
Kyssdränker berget som vi sitter på
Solen sjunker och allt blir underbart och rosigt
Vi kramar varandra under ljusets flykt




Fri vers av Bravorion
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-01-25 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion