Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära en produkt men löften går inte att köpa.




kill your darlings

mördar alla oskulder 

älskar tystnaden  

himlen är osynlig, 

men av yttersta vikt. 

 

syndafloden klättrar i min kropp 

opålitlig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Per Blomqvist
Läst 372 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-02-28 20:32



Bookmark and Share


  revolver
De måste lära sig den hårda vägen. Kärlek är inte en chick flick.
2012-03-30

    Anneli A
Mycket bra!
2012-03-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt bra. =)
2012-03-01

  Börje Larsson
bra!
2012-02-29

  Gunnar Hilén VIP
de två sista raderna är GULD !
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist