Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29:e Februari

Stop i skymningens svarta solregn!
Det här var ingen vanlig dag
Det var 1460 ursäkter till att
inte göra någonting

Kanske hade den glömts bort
under snökläderna som skakats
ur sin sömniga skepnad

Ett vårtecken från öknen
en varm busshållplats av smält
ljus tog mig hem, denna kväll
under vitsippornas hemliga marsch

Jag viskade tyst för mig själv:
Olé, olé och olé
Tjuren var död
Sverige kunde börja
leva igen





Fri vers av snej
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-29 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej