Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duva


Jag va den du sa att du va
när du sa att du va jag

duva

anlände trött på min kropp
vid min skuldra, eller över mitt bröst
jagat skadedjur va jag

grå eller grått
som det hav som kallas Vintern

duva jag

byggde bo innanför och utanpå
mjuka djurkroppen mot min hud
duva jag under armen, i gropen



här är du jag och du och jag




Fri vers av katharsis
Läst 693 gånger
Publicerad 2006-01-25 22:11



Bookmark and Share


  sol
*wow*.. härlig dubbeltydighet..
duva är mjukt..

"som det hav som kallas Vintern"

skön "melodi"..
gillar den här..
vilsam...nära..
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis