Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nystart


Ärrad

Nya årsringar
syns mej sliten, men erfaren
Jag lever igen.




Fri vers av GunBritt
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-05 10:53



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Skön optimism väl fångad i få ord. Go girl, go ...:)
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

GunBritt
GunBritt