Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blink

Du som så när så va du bara där

Glänsande av egenhög sfär

Det var då du sa sanningsenliga ord

Fanns det något hopp att tro på livets goda

Skulle dagarna i enda alltid sluta som vi lär

Och skulle vi alltid vakna i mjuk silke




Fri vers av R Michael H
Läst 130 gånger
Publicerad 2012-03-05 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H