Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhörsrum

det är så mörkt när jag tittar ut
så jag ser bara mig själv i fönstret
det kan stå en man från Jämtland med ett vapen riktat mot mig på andra sidan
och jag skulle ändå inte se honom
jag sitter här och hoppas att hon har en kappa som värmer henne,
att det finns något inom henne som vägrar se gropen fylld med hat
jag hoppas att hon tar hand om värmen,
för det kommer en natt varje dag




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 225 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-03-05 18:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2012-03-07

  C"
Vissa texter gör ont i magen
(det är inget negativt)
Det är sådär hemskt ärligt sorgligt vackert
2012-03-07

  Jenny T Holmlycke
Så fint
2012-03-06

  LenaJohansson VIP
filmisk
2012-03-06

  Filosofen2
Kan vara svårt att möta sitt inre.
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling