Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

va då?

ja de är nu det börjar

vad då?

ljuset

värmen

den gröna tiden

va vi har längtat

jag har längtat

starka färger

lätta kläder

ja,man är styrd av väder

nu ler solen

jag ler mer

tar på mig kjolen

visar mina vita ben

skönt

vad då?

att det äntligen börjar




Fri vers av Dito VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP