Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt kärleksordspråk




Kärleken är en ädelsten som slipas utav två




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-07 15:12



Bookmark and Share


  Filosofen2
Löftet kärlek kan ge är att bara man står vid varandras sida, kämpar och visar respekt så slipas denna diamant till en vacker liten hjärtformad sten, som glittrar:)...
2012-03-07

    ej medlem längre
Makalöst...poesi!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi