Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internationella Kvinnodagen - dagen då vi får höra att ingenting hänt sedan sist.




Vadå "Internationella Kvinnodagen"???!!!

 

 

 

Dags att ta sig själv i kragen

ty den enda kvinnodagen

visar på en tydlig brist.

Har vi inget lärt se'n sist?!


Kvinnodagar vore alla

om blott jag finge befalla.

Utan kvinnor - inga män!

Sund logik, grabbar, bekänn!

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 679 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2012-03-08 02:19

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Rätt och slätt helt komplett UNDERBART!!
2012-03-09

  Erik Starr
Helt rätt!
2012-03-09

  Yvonne F Andersson
Humoristiskt och korrekt!
Applåd!
2012-03-08

  walborg
Blir glad att läsa
2012-03-08

  Teresia Ridell
Kan hålla med i det att en (enda) kvinnodag..visar att vi inte kommit långt sen sist.. I ett sunt samhälle skulle det liksom inte behövas sådana dagar...men tills vi är där..så jaa.. Kvinnor-män..inte det ena utan det andra..:)
2012-03-08

  Måna N. Berger
Fin hyllning till oss på dagen, tack Calle! Och utan män funnes ju heller inga kvinnor! Helt klart är att vi behöver varann :) Tillsammans är vi starka!
2012-03-08

  Carl O Andersson
Jag höjer min bägare och skålar Dig därtill. Haremet och jag är av exakt samma åsikt.
2012-03-08

  Annie b'larsson VIP
Efter att ha läst din rubrik, tänkte jag skriva något feministiskt ilsket; men du fick mig istället att skratta vid din text, så jag lägger ner mitt vapen, och gläds åt att kunna välkomna ännu en kille - Du Calle! - till den årliga högtidsdagen av vår enträgna kamp för feminismen. Puss!
2012-03-08

  Monika A Mirsch VIP
Jag sällar mig till grabbarna och niger djupt för hyllningen och leken.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP