Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger man måste man se till att ha jävligt bra minne

(jag brukade kalla dig) Älskling hur många gånger har du svikit nu?
Vattnet har blivit för smutsigt,
du kan inte längre tvätta dina händer rena.
(jag brukade kalla dig) Älskling det är inte det att det är min säng du sovit i
utan att du ens kunde somna med så mycket skit på ditt samvete.
(jag brukade kalla dig) Älskling du har låtit dig själv falla
Jag har vänt ryggen om din klippkant
(jag brukade kalla dig) Älskling kalla mig ALDRIG älskling igen.




Fri vers av C"
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-09 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"