Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att leva med en person med många personligheter


en person med ett alter ego

En dag var han förtjusande kärleksfull
varm och mjuk
En annan dag var han hotfull ilsken och ond
Det växlade från dag till dag

Otvivelaktigt var han
en person med ett alter ego




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-16 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP