Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Botan i Visby, Oct 2011


Inte ens

Inte för
skuggan;
den
lindrande svalkan
i febern

Inte för
rörelsen
från jordens djupa
upp mot himlens båge
FRI!

Och inte ens
för de ljusgröna bladens
vibrerande
liv o sav

i vinden

Men för
det gamla mjuka
mörkret
de har
jättarna
som lugnt inväntar
våra korta livs förmultning

för det




Fri vers av lenakarin
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-19 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenakarin