Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion


Livslinjernas röda tråd

Livslinjer långa som korta

Ty innehållet inger den viktigaste frågan


För när du väl lutar ditt huvud emot tidens stengolv

Förundras du utav varje andetag du fått känna
och kännas vid


Livslinjer långa som korta....

Betydelser inom liv för liv










Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 02:05



Bookmark and Share


  Filosofen2
Livsfrågor liksom livslinjer öppnar hjärta och själ,
skapar djupa relationer innan tidens slut
är kommer. Då linjerna slutat fungera,
slutar mänskligheten fungera.

Underbar dikt du skapat.
2012-03-20

    ej medlem längre
En text som andas liv.
2012-03-20

  stella
Underfyndig!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi