Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlös

I den fullkomliga närvaron
av frånvaro

kippar jag
efter anden




Fri vers (Fri form) av Saring
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-21 09:24



Bookmark and Share


  Marta
Woh.
2012-03-21

  Gunwale VIP
Stark text...om man vågar begrunda texten och gå in i den helt...
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring