Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av otillräckliga slalomskor

Akilles, på gästspel i Sälen

fick märkvärdiga eftermälen

och sas vara full

när han körde kull

trots synbara pilsår i hälen.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-22 23:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
snyggt, mitt i prick
2012-03-23

  limerick
Fullt trovärdigt rent medicinskt - pilvasst helt enkelt!
2012-03-23

  Monika A Mirsch VIP
Sälen fick käringen från Tjärobyn att googla härifrån och hit och med TetraMetricks kartan fann hon på samma blad såväl Sälen Göteborg som Halvtvärssjön i skön triangel ej alls långt ifrån varann - men hälen, ack den försvann. Tack du - hon ligger i träda, men nu skall hon upp o städa - för goder inspiration!
2012-03-23

    ej medlem längre
Ha ha va bra .Blir ofta glad åt dina klurigheter,ja du har en mer allvarlig sida också,det är trevligt att läsa dina skrivelser,du "Bär ett ljus".Jag tror du är en person som har erfarenheter du vill dela med oss andra....Saltstänkta! Ha en skön Fredag!
2012-03-23

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Har själv burit gips efter osedvanligt snabb inbromsning mot grus i dagen. Visar därför full förståelse, med eller utan pilar.
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP