Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion och fundering


Cybersexens utveckling

Framtidens cybersex

V.1.04
Du hoppar in i en dräkt som igenom elektroniken
kan registrera varje rörelse ifrån den andra sidan/partnern
som har en exakt samma dräkt.
Detta är redan uppfunnit

För att fullborda samlaget gör man utav detta materialet
en formkopp likt flechlight med sensorer i dräkten så att
honan kan stoppa in och forma hennes vagina så att hanen
kan igenom sin apparat därhemma med kombination av dräkten
kan känna henne till fullo. Likt honan har en formbar elektronisk dildo
som fylls ut av hanens olika erektionsstadier inkl dräkt där rörelser innefattar
även könsorganen.

Baksidan med detta blir då att en utomstående helt plötsligt skulle delta i denna
akt och du skulle känna obekvämt någon tafsa på dig och viska med en obehaglig röst. Cyberintrång av hög grad.



Cybersex V.2.02

Då dessa nanochip och robotar blir inopererade in i våra hjärnor som mobil/internet nätverk, anatonomiska funktioner, uppgraderingar av hjärnans funktioner. Detta resulterar till att vi då kan bygga upp ett system för att igenom sinnena koppla upp oss och få styrning av våra hjärnvågor på så sätt uppleva en vaken dröm och överföra det över internet. Alltså vi behöver inte dessa erogena dräkter för att uppnå beröring och visualisering. Här kan de då dela känslan och visioner.







Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi