Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion


Evigt liv

Jakten på ny forskning

För att stilla döden

Rädslor likaså

Allt för att stilla seperationsångest



Kampen emot bakterier, virusformer och
kroppens psykologiska och anatomiska nedbrytning.

Något som både vi och naturen framkallar

Alltså kan döden vara konstant

Eller när vi eller om får ett evigt liv

Blir vi nya köttstycken och uppgraderade
Utifrån stamceller och nanokroppar.

Och hur kommer vi då att ställa oss med vördnad inför livet ?
Hur kommer vi se ut ? Hur kommer vi ställa oss rent psykologiskt ?
Och hur kommer maktmissbruket se ut ?

Och tillslut den stora baksidan utifrån detta.
Vilket kommer likt nedbrytningssymbiosen
vara baksidan av just denna "gåva" ?


Kommer evigt liv bryta frågan om meningen med livet

Svaret är nej







Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-24 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina tankar föder nya tankar och väcker starka känslor.
2012-03-24

  Filosofen2
Oj vad du funderar, känns som vi sitter på samma tanke;)
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi